Nieuw kampeerterrein

Veluwse avonturen en zeer bijzondere vogels
Al ruim een jaar zijn we aan het leuren en lobbyen om een prachtig terreintje op de Veluwe te bemachtigen. Bijna was het gelukt om al onze nieuwe ambtenaarsvrienden te overtuigen van ons plannetje, tot er opeens…. zeer bijzondere vogels werden ontdekt in de buurt van ons natuurkampeerterrein. Althans: misschien zitten ze er. Om zeker te weten dat er geen enkel zeldzaam diersoort in gevaar komt door onze wilde kampeerfantasieën gaan professionele sporenzoekers komende zomer op onderzoek.
Wij willen natuurlijk dolgraag samenleven met bijzondere vogels, maar Staatsbosbeheer en de Provincie Gelderland moeten nog even overleggen hoe ons samenlevingscontract het beste kan worden vormgegeven. Daarom – helaas – dit jaar nog geen camping.

Naar alle waarschijnlijkheid  kan je in 2018 wel weer kamperen bij Floor en Gerrieke. En bij de hele bijzondere vogels!

Wat dan nu deze zomer? Hoewel we het terrein nog niet als kampeerterrein mogen gebruiken, kunnen we natuurlijk wel al op ontdekkingstocht gaan in het gebied, nieuwe bosspellen testen, speurtochten uitzetten, wandel- en fietsrondjes bedenken, het meertje in de buurt uitproberen en creatieve samenwerkingen op touw zetten. Hiervoor willen we jullie van harte uitnodigen!

Op de hoogte blijven of goede ideeën met ons delen?
Word onze Facebookvriend of meld je aan voor de nieuwsbrief (maximaal 4x per jaar):

Of mail naar: floorengerrieke@gmail.com

Plannen voor een nieuw terreintje in Nederland