Over ons

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bij wie? Bij ons! Wij kennen elkaar sinds 2007, toen Gerrieke bij Floor in het studentenhuis in Utrecht kwam wonen. Na vele jaren studentenavonturen, wijntjes in de huiskamer, winterbbq’s in de achtertuin, wildkamperen in het Griftpark en fantaseren over een eigen onderneming werd het tijd om het studentenhuis te verlaten. Het fantaseren ging echter door. Een B&B op een eiland, een hostel in Italië, surfschool in Spanje of zorgboerderij in Oostenrijk?

Het Utrechtse leven
Voor we onze camping Bukovina in Tsjechië begonnen werkte Gerrieke als maatschappelijk werkster en Floor als zzp-er in het onderwijs en de culturele sector. Daarnaast bouwde sportfanaat Gerrieke aan haar eigen bedrijfje als runningtherapeut en rende, fietste en tenniste zich een slag in de rondte. Floor was actief op het voetbalveld, de skipiste, in haar Utrechtse lievelingscafés en als Aardbeienmeisje.

Hoewel we in Utrecht dus ook niet echt stil zaten, borrelden er op elk onbewaakt ogenblik avontuurlijke buitenlandfantasieën in ons op. We wilden graag iets organiseren, buiten zijn, een eigen paradijsje bouwen, leuke mensen ontmoeten, klussen, timmeren, grasmaaien en op avontuur. Waarom wachten tot we 60 zijn? We gingen op zoek naar een mooi plekje in de natuur en tadaaa: ons wilde plan om een eigen camping te beginnen werd werkelijkheid!

Camping Bukovina
Twee jaar geleden vonden we ons stekje in Bukovina. Verlaten, vervallen en levenloos lag het erbij. Maar tussen onze oogharen door zagen we er een fijn paradijsje in, gelegen op een prachtige plek in de glooiende heuvels aan de voet van het Reuzengebergte. Twee jaar lang sloopten we, snoeiden we, bouwden we, schilderden we en knutselden we. Afgelopen zomer was de camping volmaakt. Alle gekke dingen die we ooit bedacht hadden – een klimmuur, een pizzaoven, kampvuurplekjes, een waterspeelplaats, barretje en een touwenparcours – hebben we gemaakt. De camping is vol, de mensen blij! Voor ons wordt het tijd voor een nieuw avontuur….

 

Plannen voor een nieuw terreintje in Nederland